Landgoedkaas

image

Landgoedkaas …. onderscheidend vermogen uit Twente

Wat ooit begon op de boerderij van de familie Nijland is inmiddels uitgegroeid tot een kaasmakerij op het Landgoed in Deurningen, een mooi kerkdorp in Overijssel. Daar worden volgens speciale recepturen unieke kazen gemaakt voor de kaasspeciaalzaken in Nederland.

Het assortiment omvat koe-, geiten- en kruidenkazen. Het kenmerkende voor de Landgoedkazen is de mooie bruine korst met brandmerk van “De Kaasfabriek”. De buitenkant van de kaas wordt tijdens de rijping meerdere malen behandeld met karamel en rijpingsculturen. De rijping in combinatie met een speciaal zuursel en gekwalificeerde grondstoffen zoals de koe- en geitenmelk, zorgt voor de lekkerste kaas uit Twente.

Het team van “De Kaasfabriek” is telkens weer op zoek naar onderscheidende kazen en samen met de kaasmakers zijn we er dan ook in geslaagd om de mooiste smaken “te vangen” in de Landgoedkazen. Voorbeelden daarvan zijn de Landgoed Geitenkaas Affiné, de Landgoed Geitenkaas met Kruidnagel en Landgoed (koe) Basilicum met een vleugje fenegriek.

Na de zorgvuldige rijping worden de Landgoedkazen verpakt in authentiek bruin papier en met touw voorzien van label met de naam van de betreffende Landgoedkaas. Zo ontvangt elke kaaswinkel een waar cadeau, om te verkopen aan kaasliefhebbers van Nederland.

Landgoedkaas

Bakfiets

Voor onze relaties hebben wij beschikbaar een stoere “Amsterdamse” bakfiets die je kunt gebruiken voor promotionele activiteiten. Vraag ernaar bij ons verkoopteam.

Kaasbakker

Sinds enkele jaren laten wij door ambachtelijk bakker Gert-Jan Mulder heerlijke (roomboter) Landgoedkaasvlinders en Kaasstengels maken. Beide producten worden rijkelijk voorzien van Landgoedkaas Traditioneel Affiné (de hardloper uit het assortiment).

Klik hier om het gehele Landgoedkazen en kaaskoekjes assortiment te bekijken.

Meer weten? Neem contact op