Wie zijn wij?

'De vent maakt de tent' is de uitspraak van een grote Nederlandse retailer. Daarom willen wij je laten zien wie de gezichten zijn bij De Kaasfabriek® 

 

Erik van Dam
erikvandam@dekaasfabriek.nl

Erik is eigenaar en oprichter van De Kaasfabriek®
"Tussen de kaasplanken geboren" is een uitspraak die Erik vaak gebruikt. Zijn vader werkte bij Waayer de Kaasboer en Erik kreeg zo de kaas van jongs af aan mee en vond de kaashandel interessant. Erik deed kaaservaring op in Duitsland en later ook in de export van kaas naar Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk en Italië.  
Daarna was hij 10 jaar lang mede eigenaar van franchise-organisatie De Kaasspecialist-Zuivelland. In 2009 startte hij De Kaasfabriek®.

 

Johan MulderJohan Mulder
johanmulder@dekaasfabriek.nl
 
Johan is binnen De Kaasfabriek® verantwoordelijk voor de verkoop.
Johan begon zijn kaascarrière bij Jan en Rinus den Besten. Den Besten Kaas was in Rotterdam en omgeving "wereld beroemd" als de kaasboer uit de Alblasserwaard.
Na leiding te hebben gegeven aan een drukke kaaswinkel en vervolgens nog een aantal jaren rayonleider te zijn geweest, koos hij voor een baan in de vleeswarenbranche.
Maar "het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan" en Johan kwam weer terug bij zijn eerste liefde; KAAS.

 

Jurre Beijneveld 
jurrebeijneveld@dekaasfabriek.nl                                                                                                     

Jurre begon op jonge leeftijd met werken bij een kaasspeciaalzaak in zijn woonplaats Houten. Tijdens zijn studie Small Bussines en Retail management is hij aan de slag gegaan bij Verbakel en Seggelink als vertegenwoordiger. Vervolgens heeft hij ook de nodige winkelervaring opgedaan bij Kaashuis Tromp (Utrechtsestraat). Daarna een wereldreis gemaakt en vervolgens een uitstapje gemaakt buiten de kaasbranche. In 2015 de opstart gedaan van twee kaasstadswinkels in Utrecht en daarna de opstart van een grote foodspeciaalzaak in Amsterdam.

"Mijn passie voor kaas is groot en binnen De Kaasfabriek kan ik mijn passie volledig tot uiting laten komen!"

Meer weten? Neem contact op