Graeff van Blesckens

Met passie bereid in het Groene Hart

Graeff van BlesckensDe kaasmakers van “De Graafstroom uit Bleskensgraaf hebben jarenlange ervaring in het maken van goudse kaas. Dit heeft geresulteerd in de uitmuntende “Graeff van Blesckens” kaas die met trots het wapen van Bleskensgraaf mag dragen. “Graeff van Blesckens” is uitsluitend verkrijgbaar bij de betere kaaswinkels en gespecialiseerde foodzaken.

  • Boeren uit het Groene Hart en omstreken staan aan de basis van deze kaas.
  • Graeff van Blesckens is verkrijgbaar als volvette (48+) en als halfvolle (30+) kaas.


48+ “Graeff van Blesckens”

De verse melk wordt gestandaardiseerd en gepasteuriseerd en dankzij de bijzondere receptuur is deze natuurgerijpte kaas lekker smeuïg. Naarmate de “Graeff” op leeftijd komt, ontwikkelt zich een licht zoetje in de kaas. Tijdens het rijpen op houtenplanken worden de kazen wekelijks gedraaid en voorzien van nieuwe beschermlaag.

Bekijk hier het gehele assortiment: 48+ “Graeff van Blesckens”

30+ “Graeff van Blesckens”

Deze kaas bevat minder vet, maar heeft dankzij een speciaal bereidingsprocedé een uitstekende smeuïgheid en heerlijke smaak. “Graeff van Blesckens” 30+ wordt op natuurlijke wijze op houtenplanken gerijpt.

Bekijk hier het gehele assortiment. : 30+ “Graeff van Blesckens”


Promotiemateriaal

Voor “ambassadeurs/dealers” van Graeff van Blesckens zijn er promotiematerialen beschikbaar, zoals: consumentenfolders en stevige plafonkaarten. Vraag ernaar bij ons verkoopteam.  

Meer weten? Neem contact op