FoodVoorjaarsBeurs 2024

image

Klik HIER om je in te schrijven om naar de FoodVoorjaarsBeurs te komen via het inschrijfformulier op de website!

Op maandag 4 & dinsdag 5 maart 2024 ben je van harte welkom in Woerden op de beurslocatie van DE FOODVOORJAARSBEURS. De locatie ligt mooi landelijk in de Kaasstad van Nederland; centraal en dichtbij de A12. Op deze locatie presenteren een aantal belangrijke leveranciers van het speciaalkanaal hun noviteiten en voorjaarsassortiment. Naast de verschillende leveranciers is het bij uitstek de gelegenheid om collega ondernemers te ontmoeten en om het kaaspakhuis en koelruimte van DE KAASFABRIEK te bezoeken.

Onderstaande leveranciers zullen aanwezig zijn en je kennis laten maken met het specialistische assortiment dat zij voeren: BLUE OLIVE, GRAEFF VAN BLESKENS, KING NUTS & RAAPHORSTNEERLANDS WIJNHUISEGGINK VERPAKKINGENDE WORSTENGROOTHANDEL, OLIJVEN & TAPAS, CORA ITALIAANSE KAZEN, DE KAASFABRIEKDE MEKKERSTEECRISSTORYLADY’S BLUE, BOEREN & BOERDERIJKAZEN en BROUWERIJ HOMMELES.

Heb je interesse om in 2025 deel te nemen aan de Foodvoorjaarsbeurs, stuur dan een mailtje naar info@foodvoorjaarsbeurs.nl

 

 

Meer weten? Neem contact op